Art Books
Scriptum Art Scriptum Art Uitgeverij Boekwinkel Antiquariaat
Titel  Categorie 
Auteur  Trefwoord   
::
Kunst- en Antiekveiling 2006 - deel 31
Jaaroverzicht met circa 3.500 voorwerpen, welke zijn verkocht op de kunst- en antiekveilingen in Nederland en België, aangevuld met belangrijke inzendingen uit de buurlanden Duitsland, Engeland en Denemarken.

Kunst- en Antiekveiling wordt al 28 jaar met veel zorg en kennis samengesteld door Janny en Reinold Stuurman. Uniek is de combinatie van afbeeldingen en veilingopbrengsten van zowel beeldende kunst als antiek in één boek. Ten aanzien van de Nederlandse en Belgische kunst en antiekmarkt is dit boek hét naslagwerk.
Het 31ste deel van het jaaroverzicht Kunst- en Antiekveiling bevat ruim 3.500 voorwerpen die werden verkocht op de Nederlandse en Belgische kunst- en antiekveilingen tot en met juni 2005, aangevuld met belangrijke inzendingen uit de omringende landen. Alle voorwerpen zijn afgebeeld, beschreven en voorzien van de opbrengstprijs. Met onderwerpen als: schilderijen, sculpturen, tekeningen, grafiek, fotografie, boeken, iconen, porselein, glas en kristal, wapens, textilia, archeologie, wetenschappelijke instrumenten, juwelen, speelgoed, klokken, goud en zilver, art nouveau en art deco, oosterse kunst, manuscripten, aardewerk, brons, tin, ijzer, etnografica, barometers, oldtimers, muziekinstrumenten, wijnen en varia.

Kunst- en antiekveiling 2005 - deel 31
 Reinold en Janny Stuurman (redactie)
 2006, (24,5 x 34,5 cm), 302 bladzijden circa 3.500 afbeeldingen (kleur en z/w), gebonden met stofomslag. ISBN 90 5594 457 2

Aanbieding: van € 59,95 nu € 15,00

klik hier om te bestellen